Jururawat Di Panggil Oleh Pesakit Lelaki Gatal Alasan Minta Dimandikan. Apa Yg Berlaku Kepadanya Lepas tu Sgt MENGEJUTKAN !!!

Loading...

Kejadian ini dilaporkan telah berlaku pada salah sebuah Hospital Pakar yang berada di Kuantan, Pahang. Pesakit lelaki yang berusia 25 tahun ini telah dimasukkan ke dalam wad selama 2 hari untuk menerima rawatan penyakit tonsil.

Pada mulanya die menekan butang memanggil jururawat masuk untuk meminta jururawat itu memandikan dia. Namun Jururawat itu telah menolak dengan baik. Akibat terlalu ghairah melihat Jururawat muda, pesakit ini telah bertindak luar kawalan dengan meraba buah dada & kemaluan jururawat berkenaan.

Malah sebelum mencabul, pesakit itu juga telah mencium pipi & mulut mangsa. Jururawat itu kemudian bergegas keluar & memberitahu kejadian ini kepada rakan sekerjanya. Susulan kejadian ini mangsa kemudian telah membuat laporan polis di IPD Kuantan pada hari yang sama.


Betolla, jln alor akar, tempat hostel lama aku tu
Macam tak caya tempat yang aku pernah praktikal dulu, KSH, ada kejadian yang kurang enak di dengar oleh kita semua telah berlaku. Seorang pesakit telah cuba untuk meraba, men-ehem2 dan mencium jururawat dengan sengaja. Wahhhhhhhhhhhhh

Ni yang aku marah ni. Ni la dia antara lelaki yang kuat nafsu syahwatnye sampai tak ingat akibatnya bila sesuka ati pegang perempuan yang bukan muhrimnya. Ni yang marah ni! Ni yang marah ni! Nasib baikla aku dah abes pratikal time tu kat KSH.

Dan aku rasa pihak hospital harus mengambil langkah berjaga-jaga pada masa akan datang. Bukan sahaja pihak hospital, tetapi pekerja2 di hospital jugak harus berwaspada. Lain kali kalau nak jumpa pesakit lelaki, staff nurse harus ditemani oleh staff nurse. Kalau staff nurse lelaki tak perlu ditemani pun tape sekiranya nak berjumpa dengan pesakit lelaki.

Bahaya la pesakit lelaki zaman sekarang ni!!

Ni yang nak kene belajar karate ni.

Berani buat aku cari kau sampai dapat!

Sampai ke lubang cacing! Sampai ke lubang hidung kau pun tape!
Tak pun aku sumpah kau jadi vavi.
(Eh gurau jer, tak berani nak men sumpah2 la der, biar Tuhan jer yang sumpah dia jadi vavi. Eh, orang yang kene sumpah jadi vavi ni kat akhirat kelak memang untuk orang yang tak solat jer sebenarnya an?

ok tamat. Terima kasih korang kerana membaca!
Sumber : Berita Harian via Nurfarhana Binti Ahmad Fadillah

Loading...