Loading...

Wanita yang dimaksudkan oleh Astilla Bella isteri kepada Aliff Aziz adalah adik kepada pelakon comel dan jelita Anzalna Nasir . Namun setelah mengetahui adiknya dikaitkan dengan Aliff Aziz , Anzalna memberikan komen sungguh pedas .

Terbaru , Aliff Aziz dikatakan bersama dengan seorang pelakon baru di pusat karaoke dan kantoi dengan isterinya.

Apabila isu ini semakin menjadi buah mulut, ada peminat bertanya Anzalna tentang hal ini.Anzalna telah memberi satu komen yang agak mengejutkan ramai.

Ini komennya:

Bak Kata Orang Meroyan :

Komen anzalna mendapat pelbagai rekasi dari followernya . Ada yang menasihati Anzalna agar tidak mencampuri urusan adiknya Afifah .

Terkini, Anzalna dan juga Afifah Nasir telah menutup ruangan komen  di laman sosial Instagram.

Tidak lama selepas itu , Anzalna dikatakan memuatnaik status terbaru seolah-olah memerli kejadian yang berlaku .

Ini tulisnya:

Helooo sabar ye aunty ni tengah tolong siasat untuk korang. Kalau @afifahnasir93 bersalah maka haruslah bertaubat dan minta maaf. Tapi sekiranya kalau pihak sana bersalah apa patut kita buat? 
Makcik tolong selesaikan masalah ni. Penat dah diorang type tu….masing-masing tak sabar nak tau kebenaran.. termasuk la I!! hahahhahahahahahaha

#JanganDengarSebelahPihakSahaja
Status tentang penahanan Aliff Aziz masih tiada update setakat ini namun shooting dramaizinkan aku mencintaimu tidak dapat diteruskan buat masa ini.

Sumber: Instagram

www.kakishare.my

Loading...